- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2156
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
1: Kog ris efter ønske.
2: Koteletterne krydres med salt og peber og brunes et halvt minut på hver side i 10 g smør.
3: Koteletterne steges færdige ved jævn varme i fire minutter på hver side.
4: Koteletterne tages af varmen men holdes varme (f.eks. på en tallerken med stanniol omkring.)
5: Peberfrugt, ananas og banan skæres i stykker (ananassaften gemmes).
6: Peberfrugt og ananas ristes på panden med 10 g smør i to minutter, tages af og banerne ristes for sig et øjeblik.
7: Løgene hakkes og svitses sammen med karryen i margarinen.
8: Melet tilsættes og der røres godt.
9: Bouillon blandes i lidt efter lidt og sovsen koger i fem minutter.
10: Sovsen smages til med ananassaften og salt og peber.
11: Lav eventuelt en salat.
12: Server fyld og koteletter sammen og sovsen i en skål.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.