Koteletter i karry

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2156
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

1: Kog ris efter ønske.
2: Koteletterne krydres med salt og peber og brunes et halvt minut på hver side i 10 g smør.
3: Koteletterne steges færdige ved jævn varme i fire minutter på hver side.
4: Koteletterne tages af varmen men holdes varme (f.eks. på en tallerken med stanniol omkring.)
5: Peberfrugt, ananas og banan skæres i stykker (ananassaften gemmes).
6: Peberfrugt og ananas ristes på panden med 10 g smør i to minutter, tages af og banerne ristes for sig et øjeblik.
7: Løgene hakkes og svitses sammen med karryen i margarinen.
8: Melet tilsættes og der røres godt.
9: Bouillon blandes i lidt efter lidt og sovsen koger i fem minutter.
10: Sovsen smages til med ananassaften og salt og peber.
11: Lav eventuelt en salat.
12: Server fyld og koteletter sammen og sovsen i en skål.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?