- Forberedelsestid
- 16 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7388
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 3, 2011
Forvarm ovnen til 200 grader.
Krydr koteletterne godt med ”All round-krydderi”… eller de krydderier, du syntes bedst om.
Brun koteletterne hurtigt på begge sider i margarinen.
Læg dem på dobbelt stanniol.
Brun herefter først løg… og bagefter champignon på den varme pande. Læg dem på koteletterne og luk pakkerne tæt.
Stilles i ovnen i ca. 45 minutter.
Der kommer masser af væde i pakkerne, så sovs er ikke nødvendigt.Serveringsforslag:
· Ris eller kartoffelmos.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.