- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3220
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 20, 2012
- 12 stk
- Kartofler
- 2 tsk.
- Havsalt
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tsk.
- Paprika
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 5 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 bdt.
- Purløg
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 8 stk
- Karotter
- 2 stk
- Hvidløg, fed
Koteletterne kan erstattes med oksesteaks el. lammekoteletter, og med ens favorit grøntsager.
Koteletter: Steg koteletter krydret med salt, peber og timian af i rigeligt smør, lidt olivenolie og hakket hvidløgsfed, sammen med løgstrimler. Steges af ved medium-høj varme et par minutter på hver side. Form staniolpakker med en kotelet, bløde løg og halverede karotter, og dryp over med lidt citron, og hæld stegeskyen over. Luk pakkerne godt sammen og kom i et fad. Tilberedes i forvarmet ovn ved 200 grader ca. 30 minutter afhængigt af koteletternes tykkelse.
Hasselbachkartofler: Skær kartoflerne halvejs igennem i tynde striber, dryp med olivenolie og krydr med paprika og salt. Bages i ovn ved 200 grader ca. 50 minutter.
Purløgsdressing: Rør cremefraiche med salt, peber og citron og rigeligt friskhakket purløg. Smag til og stil på køl til servering.
Server pakkerne som de er, eller anret med kartoflerne og dressingen ved siden.
Velbekomme!