Koteletter i staniol

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
293
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
12 stk
Kartofler
2 tsk.
Havsalt
1 tbsp.
Olivenolie
2 tsk.
Paprika
1 tsk.
Salt og peber
1 tsk.
Citronsaft
5 dl
Creme fraiche 18 %
1 bdt.
Purløg
1 tbsp.
Citronsaft
8 stk
Karotter
2 stk
Hvidløg, fed
Koteletter i staniol

Koteletterne kan erstattes med oksesteaks el. lammekoteletter, og med ens favorit grøntsager.
Koteletter: Steg koteletter krydret med salt, peber og timian af i rigeligt smør, lidt olivenolie og hakket hvidløgsfed, sammen med løgstrimler. Steges af ved medium-høj varme et par minutter på hver side. Form staniolpakker med en kotelet, bløde løg og halverede karotter, og dryp over med lidt citron, og hæld stegeskyen over. Luk pakkerne godt sammen og kom i et  fad. Tilberedes i forvarmet ovn ved 200 grader ca. 30 minutter afhængigt af koteletternes tykkelse.

Hasselbachkartofler: Skær kartoflerne halvejs igennem i tynde striber, dryp med olivenolie og krydr med paprika og salt. Bages i ovn ved 200  grader ca. 50 minutter.

Purløgsdressing: Rør cremefraiche med salt, peber og citron og rigeligt friskhakket purløg. Smag til og stil på køl til servering.
Server pakkerne som de er, eller anret med kartoflerne og dressingen ved siden.

Velbekomme!

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?