Koteletter i staniol

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
16 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3574
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
All round krydderi
1 stk
Løg eller zittauerløg
20 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2 stk
Nakkekotelet
200 g
Friske champignon i skiver
Koteletter i staniol

Forvarm ovnen til 200 grader.
Krydr koteletterne godt med ”All round-krydderi”… eller de krydderier, du syntes bedst om.
Brun koteletterne hurtigt på begge sider i margarinen.
Læg dem på dobbelt stanniol.
Brun herefter først løg… og bagefter champignon på den varme pande. Læg dem på koteletterne og luk pakkerne tæt.
Stilles i ovnen i ca. 45 minutter.
Der kommer masser af væde i pakkerne, så sovs er ikke nødvendigt.Serveringsforslag:
·       Ris eller kartoffelmos.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?