Koteletter med grønlangkål, forårsløg & timian-kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1150
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Koteletter med grønlangkål, forårsløg & timian-kartofler

Grillede kotelleter med et lidt anderledes tilbehør, køb evt. store koteletter ved slagteren, el. økologiske kan anbefales: Både egnet til grill og pande.
Cremet grønlangkål: Tø grønkålen op i en gryde med en smørklat, og tilsæt krydderier, hakkede forårsløg og tilsidst lidt fløde. Lad retten stå og simre under låg i ca. 20 minutter. Jævn med lidt maizena og smag retten til med lidt ekstra citron, salt sukker og peber, og evt. lidt revet muskat.
Krydr kotelleterne med basilikum , timian el. oregano efter smag. Pensl med en god olie og krydr med havsalt og peber fra kværn. Grilles ved medium-høj varme ca. 7-8 minutter på hver side, skal være gennemstegt.
Server med cremet grønlangkål, nye timian- kartofler stegt i ovn, og rødbeder.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?