- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1150
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 27, 2011
Grillede kotelleter med et lidt anderledes tilbehør, køb evt. store koteletter ved slagteren, el. økologiske kan anbefales: Både egnet til grill og pande.
Cremet grønlangkål: Tø grønkålen op i en gryde med en smørklat, og tilsæt krydderier, hakkede forårsløg og tilsidst lidt fløde. Lad retten stå og simre under låg i ca. 20 minutter. Jævn med lidt maizena og smag retten til med lidt ekstra citron, salt sukker og peber, og evt. lidt revet muskat.
Krydr kotelleterne med basilikum , timian el. oregano efter smag. Pensl med en god olie og krydr med havsalt og peber fra kværn. Grilles ved medium-høj varme ca. 7-8 minutter på hver side, skal være gennemstegt.
Server med cremet grønlangkål, nye timian- kartofler stegt i ovn, og rødbeder.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.