- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3314
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 29, 2010
Koteletterne vendes i karry og brunes på panden – brug enten smør eller margarine.
Når de er færdigstegte lægges de i et velsmurt ildfast fad og drys salt og peber over.
Svits de finthakkede løg på panden sammen med de revne hvidløg – om nødvendigt suppleres med smør.
De skrallede æbler og pastinakker rives (på den grove side af et rivejern) og kommes på panden, men først når løgene er let gyldne.
De fint skåret peber og en dåse hakkede flået tomater kommes også på panden.
Drys ingefær og en teskefuld karry over mens det bliver svitses let. Salt og peber tilsættes efter behov.
Fordel kompotten rundt om koteletterne og hæld bouillon og fløde.
Fadet skal dækkes med folie.
Sættes i en opvarmet ovn 230 grader (varmluft) i ca. 30 min.
Der kan serveres ris til.
Der var meget positive tilbagemeldinger fra gæsterne.
Ser god ud – men hvorfor både
Hej Inge