- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4678
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 30, 2009
- 3 tbsp.
- Majs, konserves
- 3 tbsp.
- Tomatketchup
- 2 tbsp.
- Brun farin
- 2/7 stk
- Salat, Iceberg, rå
- 150 g
- Pasta - skruer, penne
- 1 stk
- Gulerødder, fint eller groft revne
- 2 stk
- Svinekoteletter
Start med at bringe pastaen i kog. Bland ketchup og farin sammen til en marinade og smør den på koteletterne. Varm ovnen op til 180 grader. Læg koteletterne i et fad og steg dem i ovnen i cirka en halv time. Skær salaten og riv gulerødderne. Bland det sammen med majsne og den kogte pasta. Server pastasalaten sammen med koteletterne. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.