- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Tilbehør - Visninger
- 2192
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
- 150 g
- Mangofrugt, mangoblomme, mangga
- 1/4 tsk.
- Cayennepeber
- 1 bdt.
- Rucolasalat
- 300 g
- Krabbekød, kogt
- 2 tbsp.
- Mayonnaise
- 75 g
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 tbsp.
- Purløg
Tør væden af krabbekødet og bland det med mayonnaisen
Skær mangofrugten og peberfrugten i små stykker og bland det med krabbekødet
Tilsæt cayennepeber, klippet purløg og lidt salt og peber
Læg ruccolasalaten som bund og fordel krabbesalaten ovenpå
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.