- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 744
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2009
- 1 stk
- Sardelfilet
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 knsp.
- Sukker (melis)
- 1 tbsp.
- letmælk
- 65 g
- Mayonnaise
- 1 tsk.
- Persille, frisk
- 4 stk
- Hovedsalat, salatblade
- 1 stk
- Krabbe, konserves
Skær krabbekødet i mindre stykker. Mayonnaise, mælk, citronsaft, sukker, lidt salt og persille blandes til en dressing. Hak sardelfileten fint og bland den sammen med krabbekødet og dressingen. Fordel krabbesalaten på fire salatblade på fire tallerkner.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.