- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst
Tilbehør - Visninger
- 2344
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 21, 2012
- 1 stk
- Kidneybønner, konserves
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 tbsp.
- Tomatkoncentrat
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 3 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 stk
- Bagekartofler
- 50 g
- Selleri, rod
- 5 dl
- Bouillon
- 1 stk
- Majs, konserves
- 3 stk
- Laurbærblade
- 3 knsp.
- Kanel, stødt
- 3 knsp.
- Paprika
- 1 tsk.
- Kommenfrø
- 3 knsp.
- Spidskommen, stødt
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Sukker (melis)
- 1 tbsp.
- Rapsolie, til stegning
Svits finthakkede løg, hvidløg, rød chili og krydderier af i olie. Kom et par håndfuld finthakkede knoldselleri og kartofler ved (el. andre rodfrugter efter smag), og svits med sammen med en spsk tomatkoncentrat. Kom hk. tomater ved og drys med lidt sukker og salt, og hæld bouillon ved til det lige dækker. Lad det koge under låg en times tid og tilsæt kidneybønner i chilisovs, og majs. Kog videre en halv til hel time ekstra. Smag retten til.
Server som en vegetarret el. som tilbehør til kød el. stegt kylling.
Tilbehør: Grovbrød og en klat cremefraiche som topping
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.