- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9542
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2012
- 2 dl
- Havregryn
- 1 kg
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 3 stk
- Æg
- 2 dl
- Minimælk 0.5 % fedt
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
En let mere smagfuld variant af den klassiske frikadelle.
Hak gulerødderne, hvidløgene og chilien.
Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen.
Lad farsen hvile i mindst en halv time på køl.
Form frikadellerne med en ske og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Tilberedes i ovnen ved 200 grader i i mellem 30 – 45 minutter. Størrelsen på frikadellerne afgør hvor lang tid de skal have.
Serveres med kartofler, salat og eventuelt lidt smeltet smør med persille.
Kan i ikke lave opskrifterne