- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 3925
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 23, 2011
- 2 tbsp.
- Citronsaft
- 1 tbsp.
- Sennep
- 2 dl
- Fløde 26%
- 1 tbsp.
- Maizena til jævning
- 3 stk
- Laurbærblade
- 1 tsk.
- Muskatnød, revet
- 4 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 kg
- Kartofler
- 1 stk
- Hvidkål
- 1 tbsp.
- Rødbede
- 1 kg
- Landskinke
- 5 stk
- Laurbærblade
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 knsp.
- Salt, groft
- 1 l
- Vand
- 5 stk
- Nelliker, hele
Krydderskinke: Kog en røget landskinke med nelliker og laurbær i 50-60 minutter. Lad hvile i 20 minutter. Hak hvidkål i mindre strimler, og kom i kogende bouillon med laurbær. Simrer under låg i ca. 30 minutter. Tilsæt lidt fløde, og smag til med revet muskat, citron, salt og peber fra kværn. Jævn med lidt maizena. Server med nye små kartofler, rødbeder og dijonsennep. Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.