Krydder-skinke m/ flødestuvet hvidkål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
3912
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Citronsaft
1 tbsp.
Sennep
2 dl
Fløde 26%
1 tbsp.
Maizena til jævning
3 stk
Laurbærblade
1 tsk.
Muskatnød, revet
4 dl
Bouillon, hønsekød, spiseklar
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Salt, groft
1 kg
Kartofler
1 stk
Hvidkål
1 tbsp.
Rødbede
1 kg
Landskinke
5 stk
Laurbærblade
2 knsp.
Peber, friskkværnet
2 knsp.
Salt, groft
1 l
Vand
5 stk
Nelliker, hele
Krydder-skinke m/ flødestuvet hvidkål

Krydderskinke: Kog en røget landskinke med nelliker og laurbær i 50-60 minutter. Lad hvile i 20 minutter. Hak hvidkål i mindre strimler, og kom i kogende bouillon med laurbær. Simrer under låg i ca. 30 minutter. Tilsæt lidt fløde, og smag til med revet muskat, citron, salt og peber fra kværn. Jævn med lidt maizena. Server med nye små kartofler, rødbeder og dijonsennep. Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?