- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5604
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 18, 2012
- 500 g
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1 stk
- løg
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Æg
- 1 dl
- Havregryn
- 1 1/2 tsk.
- Karry
- 1 1/2 tsk.
- Paprika
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 3 tbsp.
- Minimælk 0.5 % fedt
- 2 tbsp.
- Becel, flydende eller olie
Alle ingredienserne blandes og farsen røres godt til den er lind. Form frikadellerne i den størrelse du synes er passende og steg dem på en pande til de er gennemstegte.
Disse frikadeller er også på billedet tilhørende opskriften “Rissalat med mango og avocado” som et forslag til tilbehør.
Velbekomme 🙂
fantastisk, at man kan