- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Sommer
- Visninger
- 14510
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 1, 2011
- 1 tbsp.
- Basilikum, tørret
- 1 tbsp.
- Timian, tørret
- 1 tsk.
- Cayennepeber
- 1 tbsp.
- Hvidløg, tørret
- 1 tbsp.
- Spidskommen, stødt
- 1 tbsp.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Paprika
- 1 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 2 stk
- Nakkekotelet
Bland alle ingredienserne til krydderi blandingen og put dem i et glas med tætsluttende låg.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
Fordel 1 tsk. krydderi blanding på begge sider af koteletterne.
Grill koteletterne over direkte varme i ca. 3 minutter på hver side.
Lad trække under staniol i 10 minutter.
Serveringsforslag:
· Server koteletterne med en god salat. Det kunne være: https:/farverig-salat-4474/
· Pitabrød med ost: https:/pitabroed-m-ost-4013/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.