Krydderkage m/ æble

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Morgenmad / Brunch
Visninger
4895
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Rapsolie
50 g
Hakkede valnøddekerner
1 dl
Minimælk 0.5 % fedt
1 dl
Havregryn
1 tsk.
Kanel
50 g
Smør, saltet
1 tsk.
kardemomme
Krydderkage m/ æble

Krydderkage med æbler og rosiner:
Smelt smør og brun farin (1 dl), og tilsæt rosiner, valnøddekerner og grove æblestykker med skræl. Lad det småkoge i ca. 10 minutter.

Pisk æg med farin (2 dl), vanille og tilsæt lidt mælk, bland mel med bagepulver, kanel, stødt ingefær og kardemomme. Rør melblandingen i dejen, derefter lidt rapsolie. Vend tilsidst det lidt afkølede æblefyld i dejen.

Kom i en smurt springform. Bages i en forvarmet ovn, næstnederste rille ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Kagen kan evt.  pyntes med oste-glasur el. flormelis.
Server med en god økologisk is el. cremefraiche.

Velbekomme!





Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?