- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 5 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 5206
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 12, 2011
- 250 g
- Smør, saltet
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 20 stk
- Basilikumblade, frisk
- 2 tbsp.
- Citronsaft
Kryddersmør er nærmest uundværligt i grillsæsonen. Her er en lækker frisksmagende en af slagsen.
Lad en pakke smørbar lurpak… eller kærgården bløde lidt op på køkkenbordet.
Hak imens de friske basilikumblade groft.
Pres to spsk. saft fra en frisk citron.
Bland det hele godt og tilsæt salt.
Salt er en smagssag… så smag dig frem.
Læg kryddersmørret på bagepapir og rul det som en pølse.
Læg det i fryseren til det skal bruges, det giver nogen pæne jævne skiver.
Serveringsforslag:
Brug kryddersmør til flutes, kartofler, majskolber…
Kryddersmørret kan også tilsættes f.eks. ørred der skal ovnbages.
Meget lidt smag af basilikum,