Krydrede farsboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Natmad
Tilbehør
Visninger
1977
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Smelteost, revet ost 30+
500 g
Oksekød, hakket, råt
1 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Oregano, tørret
50 g
Løg eller zittauerløg
1 dl
Couscous
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
4 tbsp.
Persille, frisk
1 dl
Vand
1 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft

Hæld coucousen i en skål, hæld kogende vand over den og lad det stå i fem minutter
Bland resten af ingredienserne i skålen
Rør farsen godt sammen og lad den trække i køleskabt en halv time
Lav farsboller på 2,5 cm i diameter og sæt dem på en bageplade med bagepapir
Steg dem ved 250 grader i ti minutter, vend dem så og steg yderligere i fem minutter



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?