- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Natmad
Tilbehør - Visninger
- 1977
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2009
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 500 g
- Oksekød, hakket, råt
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 50 g
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Couscous
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 tbsp.
- Persille, frisk
- 1 dl
- Vand
- 1 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
Hæld coucousen i en skål, hæld kogende vand over den og lad det stå i fem minutter
Bland resten af ingredienserne i skålen
Rør farsen godt sammen og lad den trække i køleskabt en halv time
Lav farsboller på 2,5 cm i diameter og sæt dem på en bageplade med bagepapir
Steg dem ved 250 grader i ti minutter, vend dem så og steg yderligere i fem minutter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.