- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6534
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 1, 2010
- 1 dl
- Kinesisk soya
- 2 knsp.
- Ingefær, stødt
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 1 dl
- Majsolie
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 kg
- Ribben (svin)
- 1 tsk.
- Paprika
Skær ribbenene ud i portionsstykker, og læg dem i et dybt fad. Bland krydderierne med de knuste hvidløgsfed i sojaen og olien og hæld det over benene. Vend dem nu og da. Lad dem ligge på et køligt sted i ca. 5 timer. Benene kan grillsteges til de er så møre, at kødet næsten falder fra benene, eller de kan, som jeg gør, lægges ved siden af hinanden i et ovnfast fad eller i bradepanden og steges ved 250º i 50 min. Der kan serveres kartoffelmos, bagte eller brasede kartofler til og kogte grønsager, f.eks. blomkål, porrer, haricots verts, asparges, ærter og gulerødder. Hvis du steger kødet i ovnen kan marinaden serveres til, ellers må du nok bruge smeltet smør.Hertil serverede jeg en ale: Willemoes 200 år .
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.