KRYDREDE RIBBEN

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6534
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Kinesisk soya
2 knsp.
Ingefær, stødt
4 stk
Hvidløg, fed
1 dl
Majsolie
2 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 kg
Ribben (svin)
1 tsk.
Paprika

Skær ribbenene ud i portionsstykker, og læg dem i et dybt fad. Bland krydderierne med de knuste hvidløgsfed i sojaen og olien og hæld det over benene. Vend dem nu og da. Lad dem ligge på et køligt sted i ca. 5 timer. Benene kan grillsteges til de er så møre, at kødet næsten falder fra benene, eller de kan, som jeg gør, lægges ved siden af hinanden i et ovnfast fad eller i bradepanden og steges ved 250º i 50 min. Der kan serveres kartoffelmos, bagte eller brasede kartofler til og kogte grønsager, f.eks. blomkål, porrer, haricots verts, asparges, ærter og gulerødder. Hvis du steger kødet i ovnen kan marinaden serveres til, ellers må du nok bruge smeltet smør.Hertil serverede jeg en ale: Willemoes 200 år .


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?