- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Madpakke
Morgenmad / Brunch
Tilbehør - Visninger
- 5458
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 28, 2012
- 1 dl
- Rugmel, halvsigtet (udmalingsgrad ca. 85 %)
- 1/2 tsk.
- Chiliflager
- 25 g
- Bagegær
- 2 dl
- Vand
- 1/2 tsk.
- Salt, bordsalt
- 4 dl
- Hvedemel
- 6 skive(r)
- Skinke, røget, kogt
- 3 tbsp.
- Sennep
- 50 g
- Cheddar, 50+, revet
12 stk. Prisen er udregnet på en portion dej.
Opløs gæren i vandet og tilsæt mel, salt og chiliflager. Det helt nøjagtige mål på hvedemel har jeg ikke… jeg tilsætter mel, til jeg fornemmer, dejen er god at arbejde med.
Lad dejen hæve 30 minutter eller længere.
Del dejen i to… rul den tyndt ud… og del den i 6.
Smør ”trekanterne” med sennep, drys med cheddar og slut med skinke-pålæg.
Hornene rulles tæt sammen fra den brede ende… vend snippen nedad, hvis det kan lade sig gøre.
Lad hornene hæve yderligere 15-20 minutter… inden der pensles med et pisket æg. Giv alle hornene et drys peber og salt.
Bages ved 225 grader i 15 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.