- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6616
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 2, 2013
- 1 kg
- Oksekød, mellemskært
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 5 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 1 tsk.
- Merian
- 3 tbsp.
- Paprika
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 stk
- chili, rå eller syltet
- 25 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Creme fraiche 18 %
Der var dejlig bid i denne gullasch.
Smelt smørret i gryden og brun kødet
Kom det hakkede løg (stort løg), gulerødder og hvidløg ned til kødet
Tilsæt alle kryderier, bouillon, hakkede tomater og chili (er fint hakket)
Lad det små koge i ca. 90 min.
Til sidst tilsætte creme fraiche og der smages til med salt og peber
Serveres med kartofler og eventuelt en salat
Det kunne være dejligt hvis
Hej Jytte