- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2276
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2009
- 2 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Koriander, stødt
- 700 g
- Svinemørbrad, afpudset
- 1/2 dl
- Appelsinsaft
- 2 tsk.
- Soja sauce
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 200 g
- Squash
- 1 tbsp.
- Ingefær, rod, rå
- 1 1/2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 1/2 tsk.
- Karry
- 30 g
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Maizena majsstivelse
Smelt smørret i en gryde, tilsæt karryen og lad det bruse af. Brun mørbraderne i fire min på hver side. Hæld vand i sammen med salt og koriander. Under låg ved svag varme steges mørbraderne i ti min på hver side. Tag dem så op ad gryden og hold dem varme, mens saucen laves. Skær squashen i fine stave. Rør maizena sammen med creme fraiche og soja sauce. Riv ingefæren og bland det i stegeskyen sammen med creme fraiche blandingen og appelsinsaften. Kog saucen igennem og bland squashen i. Varm igen saucen igennem og smag til med salt og peber. Mørbraderne skæres i skiver og serveres med saucen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.