Krydret mørbrad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2276
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Vand
1 tsk.
Koriander, stødt
700 g
Svinemørbrad, afpudset
1/2 dl
Appelsinsaft
2 tsk.
Soja sauce
1 tsk.
Salt, groft
200 g
Squash
1 tbsp.
Ingefær, rod, rå
1 1/2 dl
Creme fraiche 18 %
1 1/2 tsk.
Karry
30 g
Smør, saltet
1 tsk.
Maizena majsstivelse

Smelt smørret i en gryde, tilsæt karryen og lad det bruse af. Brun mørbraderne i fire min på hver side. Hæld vand i sammen med salt og koriander. Under låg ved svag varme steges mørbraderne i ti min på hver side. Tag dem så op ad gryden og hold dem varme, mens saucen laves. Skær squashen i fine stave. Rør maizena sammen med creme fraiche og soja sauce. Riv ingefæren og bland det i stegeskyen sammen med creme fraiche blandingen og appelsinsaften. Kog saucen igennem og bland squashen i. Varm igen saucen igennem og smag til med salt og peber. Mørbraderne skæres i skiver og serveres med saucen.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?