- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Madpakke - Visninger
- 3598
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 6, 2011
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 knsp.
- Salt og peber
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tbsp.
- Kapers, hakkede
- 2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 tsk.
- Sød paprika
- 2 stk
- Tun i vand, konserves
- 4 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Karry, pulver
- 4 skive(r)
- Rugbrød, mørkt
En godt krydret tunsalat: Rør tun (fri for væde) med cremefraiche, revet løg og hvidløg. Tilsæt citronsaft, dijonsennep, paprika og karry, efter behag (er selv til godt krydret). Tilsæt evt. lidt finthakkede kapers (så pas på med saltet). Krydr med et knips salt og peber, og stil koldt til servering.
Kog æggene i ca. 8 minutter, som tilbehør. Ellers kommes der ens egne favoritgrøntsager el. krydderurter i, f.eks. peberfrugt, majs, revet gulerod og æble, dild el. forårsløg.
Rist rugbrøds skiver, og kom rigeligt tunsalat på, og pynt af med kvarte æg.
Kan også laves på ristet toast eller som sandwich.
Smagfuld, fedtfattig og kan ikke blive mere billig at lave.
Se opskrift på hjemmebagt rugbrød: https://www.vildmedmad.dk/hurtigt-rugbroed-4412/ el.
Sunde burgerboller: https://www.vildmedmad.dk/fem-korns-boller-sunde-burgerboller-4467/
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.