Krydret tunsalat på rugbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Madpakke
Visninger
3598
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Citronsaft
1 tsk.
Sennep, dijon
1 stk
Hvidløg, fed
2 knsp.
Salt og peber
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 tbsp.
Kapers, hakkede
2 dl
Creme fraiche 18 %
1 tsk.
Sød paprika
2 stk
Tun i vand, konserves
4 stk
Æg
1 tsk.
Karry, pulver
4 skive(r)
Rugbrød, mørkt
Krydret tunsalat på rugbrød

En godt krydret tunsalat: Rør tun (fri for væde) med cremefraiche, revet løg og hvidløg. Tilsæt citronsaft, dijonsennep, paprika og karry, efter behag (er selv til godt krydret). Tilsæt evt. lidt finthakkede kapers (så pas på med saltet). Krydr med et knips salt og peber, og stil koldt til servering.
Kog æggene i ca. 8 minutter, som tilbehør. Ellers kommes der ens egne favoritgrøntsager el. krydderurter i, f.eks. peberfrugt, majs, revet gulerod og æble, dild el. forårsløg.
Rist rugbrøds skiver, og kom rigeligt tunsalat på, og pynt af med kvarte æg.
Kan også laves på ristet toast eller som sandwich.
Smagfuld, fedtfattig og kan ikke blive mere billig at lave.
Se opskrift på hjemmebagt rugbrød: https://www.vildmedmad.dk/hurtigt-rugbroed-4412/  el.
Sunde burgerboller: https://www.vildmedmad.dk/fem-korns-boller-sunde-burgerboller-4467/
Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?