- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2821
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Forårsløg, rå
- 4 stk
- Kulmule, filet
- 2 dl
- Hvidvin
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 50 g
- pinjekerner
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 5 stk
- Skalotteløg
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 500 g
- Pasta, frisk
- 20 g
- Smør, saltet
Smør et ildfast fad og læg kulmule fileterne i
Krydr med salt og peber og dryp med hvidvinen
Bag fileterne ved 180 grader i ti min.
Hak løg og forårsløg og svits dem i smeltet smør sammen med presset hvidløg
Tilsæt resten af hvidvinen og lad det koge lidt ind
Kog pastaen
Fra fadet med fisken og fra pastaen tages lidt af væden og blandes i sovsen
Pisk også olivenolien i og tilsæt fløden sammen med hakket persille
Server pastaen og fisken sammen med sovsen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.