Kulmule

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2821
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 dl
Olivenolie
1 bdt.
Forårsløg, rå
4 stk
Kulmule, filet
2 dl
Hvidvin
2 stk
Hvidløg, fed
50 g
pinjekerner
2 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
5 stk
Skalotteløg
1 bdt.
Persille, frisk
500 g
Pasta, frisk
20 g
Smør, saltet

Smør et ildfast fad og læg kulmule fileterne i
Krydr med salt og peber og dryp med hvidvinen
Bag fileterne ved 180 grader i ti min.
Hak løg og forårsløg og svits dem i smeltet smør sammen med presset hvidløg
Tilsæt resten af hvidvinen og lad det koge lidt ind
Kog pastaen
Fra fadet med fisken og fra pastaen tages lidt af væden og blandes i sovsen
Pisk også olivenolien i og tilsæt fløden sammen med hakket persille
Server pastaen og fisken sammen med sovsen


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?