- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2952
- Pris pr. Portion
- 17.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 12, 2013
- 400 g
- Kyllingebryst, filet
- 1 stk
- rød peberfrugt
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
- 1 stk
- Peberfrugt, gul, rå
- 500 g
- Nudler
- 8 dl
- Kokosmælk
- 4 tbsp.
- Soyasovs kikkoman
sæt ca. 1. liter vand over til nudler
sæt en teflonbelagt gryde/ høj pande over varmen, uden fedtstof
skær kyllingen i mundrette stykker, brun kødet på panden ved høj varme
rens og snit peberfrugter i tern
når kødet er brunet godt af, tilsættes peberfrugt-ternene og steger i ca.2-3 minutter
tilsæt 2 store dåser kokosmælk á 400 ml
tilsæt de 4 spsk soya
put nudlerne i gryden med det kogende vand
lad nudler og kylling/peberfrugter koges FÆRDIG I 5 MINUTTER
GOD APPETIT
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.