Kylling cordon bleu

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1788
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tsk.
Olivenolie
1 1/2 dl
Rasp
4 stk
Kyllingebryst, filet
2 skive(r)
Skinke, røget, kogt
2 skive(r)
Smelteost, 45+
1 stk
Æg

– Skær fra siden af kyllingebrystet tværs igennem kødet – men ikke helt igennem, så der kommer en ”lomme”.
– Læg en halv skive ost og skinke i lommen på hvert kødstykke.
– Kyllingebrysterne krydres med salt og peber på hver side.
– Vend dem i et sammenpisket æg og herefter i rasp.
– 2 tsk. olie varmes op på panden og kyllingebrysterne steges på den ene side.
– Der skrues ned for varmen og kyllingebrysterne steger i ca. fem min.
– De sidste to tsk. olie kommes på panden, kyllingebrysterne vendes og steges også på denne side i ca. 5 minutter.
– Når osten begynder at komme ud fra siden, er kyllingebrysterne færdige.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?