- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1788
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 21, 2009
- 4 tsk.
- Olivenolie
- 1 1/2 dl
- Rasp
- 4 stk
- Kyllingebryst, filet
- 2 skive(r)
- Skinke, røget, kogt
- 2 skive(r)
- Smelteost, 45+
- 1 stk
- Æg
– Skær fra siden af kyllingebrystet tværs igennem kødet – men ikke helt igennem, så der kommer en ”lomme”.
– Læg en halv skive ost og skinke i lommen på hvert kødstykke.
– Kyllingebrysterne krydres med salt og peber på hver side.
– Vend dem i et sammenpisket æg og herefter i rasp.
– 2 tsk. olie varmes op på panden og kyllingebrysterne steges på den ene side.
– Der skrues ned for varmen og kyllingebrysterne steger i ca. fem min.
– De sidste to tsk. olie kommes på panden, kyllingebrysterne vendes og steges også på denne side i ca. 5 minutter.
– Når osten begynder at komme ud fra siden, er kyllingebrysterne færdige.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.