Kylling i carrypasta med ris

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2270
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Hvidløg, fed
500 g
Kylling
1 stk
Løg eller zittauerløg
5 dl
Ris, parboiled (løse ris)
1 stk
Tomat, flået, konserves
1 dl
Græsk yoghurt
1 bdt.
Persille, bredbladet
2 tsk.
Karrypasta
Kylling i carrypasta med ris

Fjern sener og fedt fra kyllingen og skær det i små stykker. Hak løg og hvidløg og steg kyllingen sammen med det i noget fedtstof. Tilsæt derefter currypastaen. Yoghurten hældes i, og det hele varmes op. Til sidst tilsættes de flåede tomater, og retten skal simre i ca. 15 min. Kog ris og server det sammen – pynt med lidt bredbladet persille.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?