- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2270
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 17, 2009
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 500 g
- Kylling
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 5 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 stk
- Tomat, flået, konserves
- 1 dl
- Græsk yoghurt
- 1 bdt.
- Persille, bredbladet
- 2 tsk.
- Karrypasta
Fjern sener og fedt fra kyllingen og skær det i små stykker. Hak løg og hvidløg og steg kyllingen sammen med det i noget fedtstof. Tilsæt derefter currypastaen. Yoghurten hældes i, og det hele varmes op. Til sidst tilsættes de flåede tomater, og retten skal simre i ca. 15 min. Kog ris og server det sammen – pynt med lidt bredbladet persille.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.