- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6503
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 12, 2013
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 5 stk
- Hvidløg, fed
- 3 stk
- Forårsløg, rå
- 2 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 100 g
- Grønne bønner, dybfrost
- 3 stk
- Kyllingebryst, filet
- 1 stk
- Kokosmælk, 400 ml
- 50 g
- Olivenolie
- 3 tbsp.
- karrypasta, grøn
- 5 stk
- Limeblade
- 1 stk
- lime
- 1 bdt.
- kørvel eller anden krydderurt

Pil løgne og skær dem i fine tern.
Dine hvidløg pilles og skæres i små skiver eller presses.
Rens dine forårsløg og skær dem i ¼ stykker.
Halver dine grønne bønner.
Rens chilien og skær den i små tern. Husk det stærkeste på en chili ikke er kernerne men skillervæggen og stokken.
Skær dine kyllingebryster i tynde strimler. Du kan også anvende andre former for kyllingeudskæringer.
Svits alle grønsagerne i olien i en stor gryde/wok, de må ikke tage for meget farve. Steg i ca. 5 min.
Tilsæt din carrypasta og ”brænd” det lidt af, inden du tilsætter kokosmælken og varmer retten igennem uden det buldrekoger
Tilsæt nu dine kyllingestykker samt limeblade og lad retten simre i 15 min til kyllingen er mør,
Serveres masser af frisk kørvel eller koriander samt kogte ris, allerbedst yasminris, da de er perfekt ”snaskede” til en karryret efter min mening:-)Se evt. video af Kylling i grøn karry her

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.