Kylling i hvidvin

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
5 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4145
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Smør, saltet
2 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
15 stk
Vindruer
10 stk
Hvidløg, fed
2 tbsp.
Stærk paprika
2 dl
Hvidvin, tør
1 stk
Kylling
4 tbsp.
Fløde 38 %, Piskefløde

Kyllingen parteres eller deles i passende stykker(lår, overlår, 4 stykker bryst, vinger), og lægges i et stort ildfast fad sammen med hele hvidløg, vindruer, hvidvin og fløde.

Drys med salt, peber og paprika, og læg en lille klat smør på hvert stykke kylling (gør skindet dejligt sprødt og lækkert)

Hele herligheden sættes midt ovnen i omkring 3 kvarters tid, og er færdigt når man let kan stikke en skarp kniv i det tykkeste stykke, og kødsaften er klar.

Vindruer kan sagtens undværes i retten, men giver selvfølgelig er ekstra lille frækt pift.

Retten serveres bedst med en sprød grøn salat, hvidvin og ris


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?