- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4145
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 16, 2010
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 15 stk
- Vindruer
- 10 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Stærk paprika
- 2 dl
- Hvidvin, tør
- 1 stk
- Kylling
- 4 tbsp.
- Fløde 38 %, Piskefløde
Kyllingen parteres eller deles i passende stykker(lår, overlår, 4 stykker bryst, vinger), og lægges i et stort ildfast fad sammen med hele hvidløg, vindruer, hvidvin og fløde.
Drys med salt, peber og paprika, og læg en lille klat smør på hvert stykke kylling (gør skindet dejligt sprødt og lækkert)
Hele herligheden sættes midt ovnen i omkring 3 kvarters tid, og er færdigt når man let kan stikke en skarp kniv i det tykkeste stykke, og kødsaften er klar.
Vindruer kan sagtens undværes i retten, men giver selvfølgelig er ekstra lille frækt pift.
Retten serveres bedst med en sprød grøn salat, hvidvin og ris
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.