Kylling i karry og kokosmælk

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3960
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Kokosmælk
2 tsk.
Gurkemeje
2 tbsp.
Fiskesauce
3 tbsp.
Citronsaft
2 tsk.
Karrypasta
2 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Salt og peber
1 stk
Løg eller zittauerløg
500 g
Kyllingebryst, filet
500 g
Wokgrøntsager (pose)
Kylling i karry og kokosmælk

Løg og hvidløg svitses i lidt god olivenolie, kødet (der er skåret i tern) tilsættes og “brunes af” .
Karrypastaen kommes ved (pas på, den er stærk) og varmes lige igennem.
Kokosmælk og evt. boullion hældes ved, og retten småkoger 5-10 minutter.
Tilsæt de valgte grøntsager og kog, til de er møre, eller har “bid”.
Retten smages til med fiskesauce, citron, salt og peber.
Hvis den skal være mere gullig i farven, tilsættes gurkemeje.
Kan evt. jævnes med lidt maizenajævner.Serveringsforslag:

Spises med ris, men er også god med kinesiske nudler.

Bagte rødbeder med et drys af sesam smager rigtig godt til.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?