- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3960
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 11, 2010
- 1 stk
- Kokosmælk
- 2 tsk.
- Gurkemeje
- 2 tbsp.
- Fiskesauce
- 3 tbsp.
- Citronsaft
- 2 tsk.
- Karrypasta
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 500 g
- Kyllingebryst, filet
- 500 g
- Wokgrøntsager (pose)
Løg og hvidløg svitses i lidt god olivenolie, kødet (der er skåret i tern) tilsættes og “brunes af” .
Karrypastaen kommes ved (pas på, den er stærk) og varmes lige igennem.
Kokosmælk og evt. boullion hældes ved, og retten småkoger 5-10 minutter.
Tilsæt de valgte grøntsager og kog, til de er møre, eller har “bid”.
Retten smages til med fiskesauce, citron, salt og peber.
Hvis den skal være mere gullig i farven, tilsættes gurkemeje.
Kan evt. jævnes med lidt maizenajævner.Serveringsforslag:
Spises med ris, men er også god med kinesiske nudler.
Bagte rødbeder med et drys af sesam smager rigtig godt til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.