Kylling i mangosauce

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3372
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Mangofrugt, mangoblomme, mangga
400 g
Kyllingebryst, filet
2 dl
Kyllingefond/Hønsebouillion
1/2 stk
Citron - gerne økologisk
3 ml
Hvidvin, tør
15 g
Smør, saltet
2 ml
Yoghurt naturel

Prøv denne dejlige ret. Den er frisk og smagfuld.
Skræl mangoen og fjern stenen. Skær den ene halvdel i tynde skiver og den anden halvdel i mindre stykker. Bland de mindre stykker sammen med kyllingefond, hvidvin og saften af en halv citron i en skål. Blend det med en stavblender til en fin mos. Smelt smørret på en sauterpande og brun kyllingen i det. Krydr kødet og hæld mangomosen over. Lad det simre under låg i knap ti minutter. Bland så yoghurten i panden og varm det igennem. Anret det på et fad med mangoskiverne som pynt. Server eksempelvis med ris.
God fornøjelse!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?