- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 6868
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 1, 2011
- 1 stk
- Æble / æbler
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 4 stk
- Forårsløg, rå
- 3 stk
- Laurbærblade
- 1 stk
- Kylling
- 1 l
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 stk
- Selleri, rod
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 4 dl
- Jasminris
- 1 stk
- Æble / æbler
- 6 dl
- Kyllingefond/Hønsebouillion
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.