Kylling i selleri m/ forårsløg & æble-ris

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1738
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Kylling i selleri m/ forårsløg & æble-ris

Kylling i sellerisovs med forårsløg og æble-jasminris. Kan også bruges som fyld i tarteletter:
 
Kylling i selleri: Kog en hel kylling i bouillon med laurbær, løgbåde, lidt salt og peber, ca. 1 time. Si ca. halvdelen af fonden over i en anden gryde. Kom knoldselleri skåret i grove tern i hønsebouillonen, Koges møre i ca. 20-30 minutter (må gerne koges lidt ud). Tilsæt smørklatter, grofthakkede forårsløg og et revet æble med skræl, og jævn med en meljævning. Smag retten til. Pluk kyllingen i grove stykker, læg de pæneste stykker (brysterne) øverst i et fad. Hæld sellerisovsen over. Drys over med friske forårsløg og varm retten efter i ovnen ved 175 grader ca. 15-20 minutter.
 
Æbleris: Kog jasminris møre i bouillon i 12 minutter, og riv et æble med skræl i, mens de stadig er varme. Hold risene varme til servering.
 
Server retten med feks. stærk mangochutney og æblerisene.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?