- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1738
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 1, 2011
Kylling i sellerisovs med forårsløg og æble-jasminris. Kan også bruges som fyld i tarteletter:
Kylling i selleri: Kog en hel kylling i bouillon med laurbær, løgbåde, lidt salt og peber, ca. 1 time. Si ca. halvdelen af fonden over i en anden gryde. Kom knoldselleri skåret i grove tern i hønsebouillonen, Koges møre i ca. 20-30 minutter (må gerne koges lidt ud). Tilsæt smørklatter, grofthakkede forårsløg og et revet æble med skræl, og jævn med en meljævning. Smag retten til. Pluk kyllingen i grove stykker, læg de pæneste stykker (brysterne) øverst i et fad. Hæld sellerisovsen over. Drys over med friske forårsløg og varm retten efter i ovnen ved 175 grader ca. 15-20 minutter.
Æbleris: Kog jasminris møre i bouillon i 12 minutter, og riv et æble med skræl i, mens de stadig er varme. Hold risene varme til servering.
Server retten med feks. stærk mangochutney og æblerisene.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.