- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6733
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 18, 2010
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 stk
- Ananas, konserves
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Majsolie
- 2 stk
- Peberfrugt, grøn
- 500 g
- Kyllingebryst, filet
- 4 tbsp.
- eddike
- 5 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 1/2 tbsp.
- Tomatpure
- 1 tbsp.
- Vand
- 3 tsk.
- Hvedemel
Bland vand, eddike, sukker og tomatpure i en gryde og giv blandingen et opkog.
Skru ned til svag varme, så sovsen ikke koger.
Rør melet ud i koldt vand, og tilsæt det i en tynd stråle, mens der røres.
Tag gryden af varmen.
Varm 1 spsk. olie op i en anden gryde og brun kyllingekødet (strimler).
Krydder med salt og peber.
Tag kødet op.
Skær ananas, peberfrugt og løg i tern og skær gulerødderne i skiver.
Sauter grønsagerne i resten af olien.
Tilsæt kød og sur-sød sauce og varm retten igennem.
Smag til med salt og peber.
Server med ris og brød.
Ville aldrig bruge mel i
Dejlig nem opskrift..brugte