Kylling i svøb m. flødekartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
110 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7090
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Kylling i svøb m. flødekartofler

Flødekartofler:
Fordel halvdelen af kartoflerne i et smurt ildfast fad.
Ovenpå lægges løg, det revet ost og friskkværnet peber.
Slut af med de sidste kartofler og et drys salt… inden fløden hældes ved. Fløden skal ikke dække, men være en cm under kartoflerne.
Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 1½ time… eller til kartoflerne er møre. Det mærkes nemmest ved at stikke en skarp kniv ned i fadet. Slipper kartoflerne let, er de færdige.Kylling:
Kyllingebrysterne svøbes ind i baconen.
Steges på en pande i ca. 6 minutter på hver side.
Lad hvile i 5 minutter.Serveringsforslag:

Ærter og majs, gulerødder eller bønner.

”Den rigtige broccoli salat” passer også rigtig fint til. (Kan findes på min profil)

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?