Kylling m. persille og champignon/roquefort sovs.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
5 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4231
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 tbsp.
Hvedemel
20 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 stk
Bouillonterning
250 g
Champignoner i skiver
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
50 g
Roquefort, 50+
4 dl
Vand
6 tbsp.
Persille, frisk
10 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
4 stk
Kyllingebryst, filet
1/2 tsk.
Salt og peber
Kylling m. persille og champignon/roquefort sovs.

Kyllingen:
Start med kyllingebrysterne… de tager længst tid.
Tør de optøede kyllingebryster i køkkenrulle.
Lav en lomme i brysterne fra den smalle ende.
Fyld hakket persille i.
Krydr med salt og peber.
Brun kyllingebrysterne på en varm pande i lidt margarine i 2-3 minutter på hver side (til de har fået en pæn overflade)
Stil kyllingebrysterne i en forvarmet oven på 200 grader i ca. 15 minutter.
Lad hvile i 15 minutter under stanniol.Sovsen:
Skær champignon i skiver og steg dem i margarine indtil væden en fordampet.
Hæld mel i gryden og rør til det er godt fordelt.
Opløs en bouillonterning i 3 dl vand. (Hold en dl vand tilbage til at justerer med)
Hæld bouillon vandet i gryden og rør grundigt, så der ikke er klumper.
Kom dernæst fløde og roquefort i gryden… lad koge i ca. 5 minutter og smag til med salt og peber.
Er sovsen for tyk… spæd da til med det resterende vand.Variation:

Pres et par fed hvidløg i sovsen. Svits dem samtidig med champignonerne.

Brug spinat i stedet for persille i kyllingen.

Serveringsforslag:

Server med pasta og revet gulerod.

Eller… med kartofler og grøn salat.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?