- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4231
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 29, 2010
Kyllingen:
Start med kyllingebrysterne… de tager længst tid.
Tør de optøede kyllingebryster i køkkenrulle.
Lav en lomme i brysterne fra den smalle ende.
Fyld hakket persille i.
Krydr med salt og peber.
Brun kyllingebrysterne på en varm pande i lidt margarine i 2-3 minutter på hver side (til de har fået en pæn overflade)
Stil kyllingebrysterne i en forvarmet oven på 200 grader i ca. 15 minutter.
Lad hvile i 15 minutter under stanniol.Sovsen:
Skær champignon i skiver og steg dem i margarine indtil væden en fordampet.
Hæld mel i gryden og rør til det er godt fordelt.
Opløs en bouillonterning i 3 dl vand. (Hold en dl vand tilbage til at justerer med)
Hæld bouillon vandet i gryden og rør grundigt, så der ikke er klumper.
Kom dernæst fløde og roquefort i gryden… lad koge i ca. 5 minutter og smag til med salt og peber.
Er sovsen for tyk… spæd da til med det resterende vand.Variation:
Pres et par fed hvidløg i sovsen. Svits dem samtidig med champignonerne.
Brug spinat i stedet for persille i kyllingen.
Serveringsforslag:
Server med pasta og revet gulerod.
Eller… med kartofler og grøn salat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.