- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7934
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 17, 2010
- 300 g
- Kartofler
En velsmagende nem ret, der kræver et minimum af arbejde og opvask.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Her har jeg brugt ”nemme kartofler”, som kun kræver at blive skyllet. Skrællen får lov at blive siddende.
Halver kartoflerne.
Læg dem i en frysepose og tilsæt kapers, hakket løg og olie.
Vend ingredienserne godt i posen.
Læg kartoflerne i et smurt ildfast fad og sæt dem i ovnen i 20 minutter.
Forbered imens kyllingebrysterne.
Tør dem grundigt i køkkenrulle og fjern evt. fedt.
Skær et snit så de kan foldes ud til dobbelt størrelse.
Smør med pesto.
Læg revet ost og skinkestrimler på.
Slut af med at lukke kyllingebrysterne og læg baconskiver rundt om.
Når kartoflerne har været i ovnen i de 20 minutter, lægges kyllingebrysterne ved… og steges med i 30 minutter. Skru herefter varmen op på 250 grader og steg yderligere i 5 minutter.
Lad retten hvile i 5 minutter.
Til redaktionen af et –
Hej Jette
Tak for kommentaren Pia –
Hej Jette