Kylling med citron og tomater

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
50 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2769
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Havsalt
3 l
Vand
1 stk
Citron - gerne økologisk
1 tsk.
Peber, friskkværnet
3 tbsp.
honning
1/2 tsk.
Kanel
2 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Safran
2 kg
Kylling
1 kg
Tomater
4 stk
Løg eller zittauerløg
20 g
Ingefær, frisk
4 dl
Ris, parboiled (løse ris)

Kylling med citron og tomater
Retten serveres med ris til. Kog ris efter anvisning på pakken.
1) Skær løg i fine både. Hak tomaterne groft.
2) Skræl citronen og hak skrællen fint. Selve kødet fra citronen klemmes for saft som gemmes.
3) Kyllingen skæres i 8 stykker.
4) ALLE ingredienser (DOG UNDTAGEN HONNING) kommes i en stor gryde.
5) Bring gryden i kog og lad den simre i 75 minutter under låg. Rør rundt undervejs.
6) Når kyllingestykkerne er møre (kødet faldet let af benene), tages de op af gryden.
7) Saucen der er tilbage i gryden koges nu ind til den bliver tykkere.
8) Når saucen er tyknet, smag til med salt, peber og honning.
9) Kom kyllingestykkerne ned i saucen igen, varm dem igennem et par minutter og retten er nu klar til servering. Server med ris til.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?