- Forberedelsestid
- 50 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2769
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
- 1 tsk.
- Havsalt
- 3 l
- Vand
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 3 tbsp.
- honning
- 1/2 tsk.
- Kanel
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Safran
- 2 kg
- Kylling
- 1 kg
- Tomater
- 4 stk
- Løg eller zittauerløg
- 20 g
- Ingefær, frisk
- 4 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
Kylling med citron og tomater
Retten serveres med ris til. Kog ris efter anvisning på pakken.
1) Skær løg i fine både. Hak tomaterne groft.
2) Skræl citronen og hak skrællen fint. Selve kødet fra citronen klemmes for saft som gemmes.
3) Kyllingen skæres i 8 stykker.
4) ALLE ingredienser (DOG UNDTAGEN HONNING) kommes i en stor gryde.
5) Bring gryden i kog og lad den simre i 75 minutter under låg. Rør rundt undervejs.
6) Når kyllingestykkerne er møre (kødet faldet let af benene), tages de op af gryden.
7) Saucen der er tilbage i gryden koges nu ind til den bliver tykkere.
8) Når saucen er tyknet, smag til med salt, peber og honning.
9) Kom kyllingestykkerne ned i saucen igen, varm dem igennem et par minutter og retten er nu klar til servering. Server med ris til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.