- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1502
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 11, 2009
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 75 g
- Skinke, kogt, tern
- 175 g
- Kylling, kogt
- 3 dl
- Skummetmælk
- 750 g
- Courgette
- 25 g
- Smør, saltet
- 3 stk
- Tomat
- 1 tbsp.
- Sherry, medium
- 25 g
- Hvedemel
Rens courgetterne og skær dem i tykke skiver. Kog dem i letsaltet vand i fem minutter og hæld så vandet fra. Smør et ildfast fad og læg dem i det. Fordel halvdelen af osten over det. Skær kyllingen i tern og tomaterne i skiver. Fordel kylling, skinke og tomater oven på osten og drys resten af osten øverst. I en gryde skal du smelte smørret og røre melet i. Lad det koge op i et minut og hæld så mælken i lidt ad gangen mens du rører rundt. Kog det op og lade det koge to minutter. Rør sherry i sammen med lidt salt og peber. Hæld det i fadet og stil det i ovnen i tyve minutter ved 190 grader til det er gyldent.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.