- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2645
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 10, 2009
- 40 g
- Smør, saltet
- 2 stk
- rødløg
- 4 stk
- Kyllingebryst, filet
- 100 g
- Champignon
- 1 kg
- Kartofler
- 2 stk
- Porre
Rens kartoflerne og skær dem i både
Skær porren i grove stænger
Hak løg og skær champignon i kvarte
Smelt halvdelen af smørret på en pande og krydr og svits kartoflerne på panden i tyve minutter
Smelt resten af smørret på en anden pande og krydr og steg kylllingefileterne
Når kartoflerne har stegt i et kvarter blandes resten af grønsagerne på panden – krydr med salt og peber
Lad det svitse videre mens kyllingen steger færdig
Server kyllingen sammen med grønsagerne
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.