- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 3240
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 5, 2020
- 200 g
- Grønne linser
- 12 stk
- Cherry tomater
- 1 stk
- rød peberfrugt
- 1 dl
- Grøn pesto
- 1 stk
- Kyllingebryst, filet
- 100 g
- Ruculla
- 1 spsk.
- Syltede rødløg

Stegt kylling med linser, som er vendt i pesto sammen med cherrytomater, rød peber og toppet med syltede rødløg. Serveret med rucola.
– En virkelig sund, nærende, nem og velsmagende aftensmad på 20 minutter.
- Skær dine cherrytomater og den røde peberfrugt
- Steg din kyllingefilet. Husk den skal steges hårdt af i olie først, hvorefter du kan tilsætte lidt smør til sidst i stegningen. Jeg skal min over på midten, så den blev tyndere. Det gav en god stegeskorpe, og et super saftigt resultat.
- Når linserne er er kogt færdig (10-15 minutters kogetid) vendes de sammen med den hjemmelavede pesto, peberfrugt og tomater. Smages til med salt og peber
- Når kyllingen har trukket lidt, serveres den med linserne og toppes med syltede rødløg og ruculla
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.