Kylling med pestolinser og rucola

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
291
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Grønne linser
12 stk
Cherry tomater
1 stk
rød peberfrugt
1 dl
Grøn pesto
1 stk
Kyllingebryst, filet
100 g
Ruculla
1 spsk.
Syltede rødløg
Kylling med pestolinser og rucola

Stegt kylling med linser, som er vendt i pesto sammen med cherrytomater, rød peber og toppet med syltede rødløg. Serveret med rucola.
– En virkelig sund, nærende, nem og velsmagende aftensmad på 20 minutter.

  1. Skær dine cherrytomater og den røde peberfrugt
  2. Steg din kyllingefilet. Husk den skal steges hårdt af i olie først, hvorefter du kan tilsætte lidt smør til sidst i stegningen. Jeg skal min over på midten, så den blev tyndere. Det gav en god stegeskorpe, og et super saftigt resultat.
  3. Når linserne er er kogt færdig (10-15 minutters kogetid) vendes de sammen med den hjemmelavede pesto, peberfrugt og tomater. Smages til med salt og peber
  4. Når kyllingen har trukket lidt, serveres den med linserne og toppes med syltede rødløg og ruculla

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?