- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 3563
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 17, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tbsp.
- Paprika
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 4 1/2 dl
- Vand
- 1 tbsp.
- Tomatpure
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 250 ml
- Fløde 9 %
- 500 g
- Kyllingebryst, filet
- 1 stk
- Tomat
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Hak løgene fint og skær tomaterne i grove stykker. Rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Steg løgene på en pande i olivenolien og tilsæt paprika. Steg videre i ca. 1/2 minut, inden kyllingen tilsættes. Steg så kyllingen og tilsæt tomaten og peberfrugten. Tilsæt vandet og lad det simre under låg i ca. 20 min. Herefter tilsættes fløde, salt og peber (smag evt. til med tomatpure). Kog retten op én gang og server den sammen med ris.
Hvor mange tomater???
“Hak løgene fint og skær