Kylling med ris og paprikasauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
3563
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 tbsp.
Paprika
1 tbsp.
Olivenolie
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Salt, groft
4 1/2 dl
Vand
1 tbsp.
Tomatpure
2 stk
Peberfrugt, rød og gul
250 ml
Fløde 9 %
500 g
Kyllingebryst, filet
1 stk
Tomat

Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Hak løgene fint og skær tomaterne i grove stykker. Rens peberfrugterne og skær dem i strimler.  Steg løgene på en pande i olivenolien og tilsæt paprika. Steg videre i ca. 1/2 minut, inden kyllingen tilsættes. Steg så kyllingen og tilsæt tomaten og peberfrugten. Tilsæt vandet og lad det simre under låg i ca. 20 min. Herefter tilsættes fløde, salt og peber (smag evt. til med tomatpure). Kog retten op én gang og server den sammen med ris.

3 comments

  1. Lotte (not verified) sagde på august 24, 2012

    Hvor mange tomater???

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Lotte (not verified) sagde på august 28, 2012

    “Hak løgene fint og skær

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?