- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1237
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 16, 2010
- 2 stk
- Kyllingebryst, filet
- 2 stk
- Rosmarin, kviste
- 2 tsk.
- Stærk paprika
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
Denne ret er en af de super lette, som er god en dag du kommer sent hjem, trænger til at slappe af, og ikke rigtigt har noget i køleskabet
Skær kyllingebrystet næsten helt igennem på langs. Drys med salt og peber i kyllingen.
Skær nogle skiver af citronen og læg et par af disse samt rosmarin ind i kyllingen, og luk med en kødnål.
Drys med stærk paprika over stykkerne.
Bages i ovnen ved omring 200° i cirka 45 minutter
Serveres med ris og frisk salat
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.