- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1799
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 16, 2009
- 1 tsk.
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Forårsløg, rå
- 1 stk
- Agurk
- 2 tsk.
- Sesamolie
- 1 stk
- Appelsin/appelsiner
- 1 bdt.
- Friske korianderblade
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 400 g
- Kyllingebryst, filet
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Koriander, stødt
- 4 stk
- Tomat
- 2 dl
- Perlespelt
- 2 tsk.
- Soja sauce
Rør koriander, knust hvidløg, olivenolie, salt og peber sammen
Gnid kyllingen ind i olieblandingen
Tilbered spelten som det står på pakken og lad det køle af
I en skål blandes agurken snittet i stykker, hakkede tomater og løg, snittede forårsløg og korianderblade
Rør spelten i skålen
Bland saft af en appelsin, soja sauce og sesamolie sammen til en dressing
Vend dressingen i salaten og steg kyllingen fem minutter på hver side eller til det er gennemstegt
Server kyllingen med speltsalaten
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.