- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1397
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 29, 2011
Sprød kylling med urter og kartoffelmos. Serverede det med brun sovs og lun rødkål. Har for en gangs skyld tilberedt det hele uden andre krydderier end salt og peber.
Sprød kylling: Fyld en stor kylling (1600 g) med løgbåde og laurbærblade. Krydr med salt, peber, oregano og timian. Dryp over med lidt olie. Hæld lidt vand i bunden. Steges i ovn ved 200 grader i 1 1/2 time. Hæld over med fonden undervejs.
Kog kartofler møre i usaltet vand. Mos kartoflerne i lidt af kartoffelvandet og tilsæt smørklatter. Kom lidt letmælk ved og pisk mosen glat. Smag til med salt og peber. Gratiner i ovn ca. 15 minutter til mosen er blevet luftig. Lun rødkålen samtidig med mosen.
Kog skyen fra kyllingen op, tilsæt lidt mælk og jævn sovsen med meljævning. Krydr med salt og peber. Lad den koge godt ind, og smag til.
Tilbehør: Brun sovs og lun rødkål
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.