- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4803
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 30, 2010
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 kg
- Kyllingebryst, filet
- 2 1/2 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1/2 kg
- Asparges, grønne, rå
- 2 tbsp.
- Sennep, dijon
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 1/4 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- Hvidvin, tør
- 2 tbsp.
- Hakket estragon
Kylling stykkerne skæres i strimler, drysses med salt, peber og steges i oliven olien i ca 5 min – vendes under stegningen. Læg det i et fad. Steg det hakket løg i ca. 5 min. Derefter tilsættes det hakkede hvidløg. Lad det stege 1 min sammen. Tilsæt hvidvinen og lad det koge ind til vinen næsten er fordampet. Tilsæt hønsebouillon og lad det koge ind til ca. 50 % (reducere) – ca. 8 min.
Rør creme fraiche og sennep sammen og tilsæt estragon. Rør til saucen er kremet. Lad det kortvarigt komme i kog til saucen bliver lidt tykkere. Smag til med salt og peber. Derefter tilsættes kyllingstykkerne og asparges, der er kogt i et par min.
Retten kan serveres med pasta eller ris.
Retten lavede vores gode veninde fra USA. Det smagte meget delikat.
må til usa:-) herlig og meget
Dejlig ret har serveret den