- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 2052
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 20, 2009
- 2 stk
- Tomater
- 2 tbsp.
- Mayonnaise
- 4 skive(r)
- Ost, fast, 40+
- 4 tsk.
- Tomatketchup
- 4 tsk.
- Sennep
- 1/2 stk
- Salat, Iceberg, rå
- 1 stk
- rødløg
- 2 stk
- Kyllingebryst, filet
Krydr kyllingebrystet efter ønske – evt. med paprika, salt, peber, cayennepeber, stødt koriander. Steg kyllingen i ovnen i cirka. 20 min ved 200 grader. Steg imens bacon til det er sprødt og skær brødet over på midten, så det kan ristes på begge sider. Smør mayonnaise, ketchup og sennep på brødet og læg så salaten på. Kylling, ost, bacon, tomat og snittet rødløg lægges ovenpå salaten. Har du mulighed for at varme sandwichen med eksempelvis en bordgrill, bliver den endnu bedre af det
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.