- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3753
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 7, 2011
- 300 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 bdt.
- Hakkede tomater, konserves
- 1 kg
- Hakket kyllingekød
- 4 stk
- Gulerod/gulerødder
- 3 kg
- Kartofler
- 1 bdt.
- Porre
– skræl og kog kartoflerne.
-imens kartoflerne koger brun da kødet.
-riv gulerødderne og skær porrene i tynde skiver, og kom dette i kødet og tilsæt tomater, salt og peber og lad det koge sammen.
-når kartoflerne er kogt så mos dem til kartoffelmos, sammen med det revne ost, lidt salt og peber.
-Kom kødretten i et ildfast fad, og kom kartoffelmosen henover.
-retten sættes i ovnen ved 200 grader i 20-25 min (alm. ovn)
Man kan også hvis man ikke vil have osten i kartoffelmosen, drysse det over retten inden den kommes i ovnen.
Serveres med et lækkert stykke groft flútes ell. lign.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.