Kylling og mos i fad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3753
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Smelteost, revet ost 30+
2 bdt.
Hakkede tomater, konserves
1 kg
Hakket kyllingekød
4 stk
Gulerod/gulerødder
3 kg
Kartofler
1 bdt.
Porre

– skræl og kog kartoflerne.
-imens kartoflerne koger brun da kødet.
-riv gulerødderne og skær porrene i tynde skiver, og kom dette i kødet og tilsæt tomater, salt og peber og lad det koge sammen.
-når kartoflerne er kogt så mos dem til kartoffelmos, sammen med det revne ost, lidt salt og peber.
-Kom kødretten i et ildfast fad, og kom kartoffelmosen henover.
-retten sættes i ovnen ved 200 grader i 20-25 min (alm. ovn)
Man kan også hvis man ikke vil have osten i kartoffelmosen, drysse det over retten inden den kommes i ovnen.
Serveres med et lækkert stykke groft flútes ell. lign.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?