Kylling-pie

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
5 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
8398
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
400 g
Oksekød, middelfedt
1 stk
Æg
2 tbsp.
Hvedemel
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 tbsp.
Hvedemel
30 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2 dl
Kyllingefond/Hønsebouillion
250 g
Champignon
1 stk
Æg
1 stk
Butterdej rulle fra køledisken
1 stk
Kylling
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
30 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 l
Boullion hønse
Kylling-pie

Kylling: Kyllingen gnides med salt, peber og basilikum. Brunes. Piskefløde og bouillon hældes ved. Steges i 45 minutter… og befris for skind og ben. Plukkes i mundrette stykker.Champignonstuvning: Champignonerne svitses i margarine, opbages med mel. Spædes med sky fra kyllingen til en tyk stuvning. Evt. salt og peber.Fars: Det hele røres sammen.
I et ildfast fad lægges først halvdelen af farsen, så kyllingen, champignonstuvningen og den anden halvdel af farsen. Til slut et låg af butterdej… der snittes med en kniv, og pensles med et pisket æg. Bages i en time ved 200g.
Serveres med salat og brød.


4 comments

  1. Anonym sagde på oktober 12, 2010

    Hej Pia.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på oktober 13, 2010

    Hejsa Ulla.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på januar 30, 2012

    Hej.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på januar 31, 2012

    Hej Jan.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?