- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 8398
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 10, 2010
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 400 g
- Oksekød, middelfedt
- 1 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 30 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 2 dl
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 250 g
- Champignon
- 1 stk
- Æg
- 1 stk
- Butterdej rulle fra køledisken
- 1 stk
- Kylling
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 30 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 l
- Boullion hønse
Kylling: Kyllingen gnides med salt, peber og basilikum. Brunes. Piskefløde og bouillon hældes ved. Steges i 45 minutter… og befris for skind og ben. Plukkes i mundrette stykker.Champignonstuvning: Champignonerne svitses i margarine, opbages med mel. Spædes med sky fra kyllingen til en tyk stuvning. Evt. salt og peber.Fars: Det hele røres sammen.
I et ildfast fad lægges først halvdelen af farsen, så kyllingen, champignonstuvningen og den anden halvdel af farsen. Til slut et låg af butterdej… der snittes med en kniv, og pensles med et pisket æg. Bages i en time ved 200g.
Serveres med salat og brød.
Hej Pia.
Hejsa Ulla.
Hej.
Hej Jan.